Voor je organisatie

1/2
Teamcoaching

Teamcoaching

Wordt je team geconfronteerd met een uitdaging? Loopt jullie samenwerking stroef? Willen jullie elkaars kracht beter leren kennen en benutten?

Het is niet evident voor een team om goed samen te werken, een team is immers een mix van verschillende individuen met elk hun eigenheid en overtuiging. Vanaf het moment dat mensen samenkomen ontstaat er een dynamiek van de groep, een relationeel weefsel wat ervoor kan zorgen dat het team het beste van zichzelf kan geven of er juist voor zorgt dat resultaten maar moeilijk of niet bereikt worden.

In een teamcoaching wordt een team zich bewust van de patronen die de zuurstof uit de samenwerking halen. We hebben in een traject steeds aandacht voor de kwaliteit van relaties, structuren en dynamieken.

Met ervaringsgerichte methodieken laten we het team kijken naar deze patronen: hoe doen we dat hier met elkaar? Is dat hoe we het willen?

We werken steeds een traject op maat uit, voeling houdend met de processen die nodig zijn om de next step in jullie teamontwikkeling te faciliteren.

Voorbeeld van een traject:

Meer leven in je (team) werk(t)!

1/3
Trainingsmomenten

Trainingsmomenten

We bieden als ervaren trainers workshops aan rond verschillende thema's (veerkracht, stress- en burnout, talentenmanagement, leiderschap, communicatie...)

We luisteren graag naar de trainingsbehoefte in jouw organisatie en werken een voorstel op maat uit, steeds met interactieve, creatieve en ervaringsgerichte methodieken.

2019 Leveninjewerk