Loopbaanbegeleiding

Voor werknemers, leidinggevenden en ondernemers

Ook online mogelijk!

Ben je een werknemer of zelfstandige en wil je meer "leven" in je werk? Wil je zelf je loopbaan sturen in de richting van wat je meer energie geeft? Wil je je bewuster worden van wat je drijft? Of ervaar je te veel stress en vraag je je af hoe je dat kan veranderen? Lig je vaak in de clinch met collega's, leidinggevende? Of vind je het als leidinggevende een serieuze uitdaging om je team mee te krijgen of door een moeilijke periode te gidsen?

Met deze vragen over je loopbaan kan je bij ons terecht!

Verwacht geen standaard werkboek of traject. We vertrekken vanuit jouw vraag en achtergrond, de weg die je al afgelegd hebt en kijken vandaaruit verder. Er liggen verschillende methodieken klaar die we uit onze rugzak halen, afhankelijk van de vraag waar je mee komt en het proces dat we samen aangaan.

Mogelijke pistes:

Een krachtgerichte inside-out aanpak: doorheen het traject krijg je inzicht en voeling met je kern, je drijfveren, energiegevers en talenten die je moeiteloos inzet. Als een job het verlengde hiervan is, geeft dit energie en zal je dit als zinvol ervaren. Vaak is dit een basis om duurzame keuzes te kunnen maken.

 

Daarnaast maken we ruimte voor belemmerende patronen die maken dat je in een huidige taak, job of omgeving blijft zitten. We creëren een ‘brave space’ waardoor je deze patronen durft aankijken. Het gaat vaak over keuzes durven maken, ook al moet je daarvoor dingen opgeven en verliezen.  Aan de slag kunnen gaan met deze patronen (met bv Voice dialogue) zal bepalen of je ook echt de gewenste verandering kan inzetten.

We zetten graag onze systemische bril op en werken met loopbaanopstellingen (in groep of individueel met materiaal) 

Deze manier van werken geeft je inzicht in je plek in een systeem (organisatie waar je werkzaam bent, gezin van herkomst)  en in welke patronen je vaak hervalt die je belemmeren in je groei en ontwikkeling.  Systemisch werken maakt patronen zichtbaar en tegelijk ervaar je welke stappen nodig zijn in je verdere ontwikkeling.

Nieuwsgierig naar wat dit voor jou kan betekenen?

Contacteer ons voor een gratis kennismaking!

Loopbaancheques VDAB

We zijn een loopbaancentrum, erkend door de VDAB en voldoen aan de kwaliteitscriteria van de overheid (inzake Sociale Economie)

Voor jou wil dat zeggen dat je bij ons loopbaanbegeleiding kan volgen met loopbaancheques.

  • Op de website van de VDAB vind je hierover meer info

  • Er zijn een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen, deze vind je hier.

  • Je kan je loopbaancheques eenvoudig online bestellen.

  • Geen recht op loopbaancheques? Contacteer ons en we werken een voorstel op maat voor je uit!

Loopbaancheque_label2019.jpg

Je kan voor loopbaanbegeleiding binnen "Leven in je werk" terecht bij:

Foto2_bewerkt.jpg
20210305_140438_edited.jpg
077_edited_edited.jpg